Feeling Good Specialist academy

Voedingsdeskundige en lifestijl advies

Aanmelden

Cursussen in dit Programma:

Over Wendy

avatar-profile
Ik, Wendy ben opgeleid in Ayurveda, Orthomoleculaire - en Chinese geneeskunde. In de afgelopen 10 jaar investeerde ik meer dan 20.000 uur aan opleidingen en las ik meer dan 100 boeken. Inmiddels heb ik al 8 jaar ervaring en al meer dan 500 mensen mogen begeleiden bij het aanleren van een gezonde leefstijl. Na mijn studie ben ik me blijven ontwikkelen. Jaarlijks volg ik tientallen bijscholingen en congressen in binnen- en buitenland. De kennis die ik hierbij opgedaan heb, gebruik ik om mijn producten en diensten te blijven verbeteren, zodat ik jou nog beter kan helpen bij het behalen van jouw gezondheidsdoelen.

Wat onze leden zeggen:

“AL JAREN HEB IK LAST VAN EEN PRIKKENDE JEUK OP DE HUID VAN, VEELAL, MIJN ARMEN EN BENEN.

HET LIJKT VERBAND TE HOUDEN KOU/WARMTE MAAR IN DE REGULIERE GENEESKUNDE LOOP IK TEGEN EEN MUUR.

VANAF DIT VOORJAAR BEN IK ONDER BEHANDELING BIJ ADRIANA OMDAT IK IN DE ZOMER MEESTAL MINDER LAST HEB, WILDE IK NOG NIET OPTIMISTISCH ZIJN. MAAR NU DE HERFST ZIJN INTREDE HEEFT GEDAAN EN MIJN KLACHTEN NOG STEEDS WEGBLIJVEN, KAN IK ZEGGEN: HET HELPT!!

WELLICHT HEEFT OOK HET GEBRUIK VAN S-ACETYL-L-GLUTATHION ( DOOR ADRIANA GEADVISEERD) BIJGEDRAGEN AAN EEN SUCCESVOLLE BEHANDELING.

OOK HEEFT ADRIANA MIJN DOORSLAAP PROBLEEM GOED AANGEPAKT.

HOPELIJK VOLSTAAT IN DE TOEKOMST EEN "APK" OM DE PAAR MAANDEN OM MIJN KLACHTEN ONDER CONTROLE TE HOUDEN. DE PRIKKENDE JEUK IS ER HEEL AF EN TOE MAAR VEEL KORTER EN MILDER: IK KAN ER PRIMA MEE OMGAAN.” ― Marja Koster
“Feeling Good specialist is zeer deskundig bedrijf die mij hielp met het Feeling Good gezondheidsplan. Nu 12 weken verder voel me ik me veel beter. Ik heb de grote hoeveelheid pijn medicatie kunnen halveren en ben van de hoge bloeddruk medicatie af.” ― Flora Verstraeten
Aanmelden